sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Pikkuniistäjä on out - tinaimuri on in

Wanha tuttu Pikkuniistäjä (vauvan nuhanenän avaukseen siis) on kelvoton kapistus. Se ei ime eikä se niistä, ja kumia puristellessa heilahtaa aina niin, että imaisu on lopulta jossain aivan muualla kuin vauvan sieraimessa.

Tosi mies (lue: elektroniikkamies) käyttää tinaimuria!


Tällaisen saa esim. dealextreme.com:sta postikuluineen alle neljällä eurolla: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26163. Edullisen hinnan ansiosta juotospuuhissa käytettävää imuria siis ei tarvitse käytttää vauvaan, ja päinvastoin.

Pikku niistäjä muuten puolestaan maksaa apteekissa yli 9 euroa: http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/OE0219006

Vaimon ja tätien kauhisteluista huolimatta tällaisella imaisu napista painaen on hallitumpaa ja kyseessä on miehekäs ryystö eikä mikään päästäisen niiskutus. Eikä siinä vielä kaikki: tinaimurin saa myös helposti auki huuhtelua varten.

Katso video, kuinka homma käy. Näet, ettei pikku nuhanenäkään tappele vastaan, kun tietää, että nenä on taas vähän aikaa auki. Ja kun tarkasti katsot, näet about puolen desin lima-annoksen, jonka nenästä saa rättiin kertaryystöllä.


Puolivitsinä alkanut kikka on ainakin allekirjoittaneella oikeasti käytössä, ja myynnissä tai uutta tointa vailla olisi vähän käytetty Pikkuniistäjä.

Ihan mitättömän pienen vauvan kanssa tosimieskin käyttänee varovaisuutta. (Kova suorituskyky vaatii harkintaa, oli kone sitten mikä tahansa.)

0 kommenttia: