lauantai 8. lokakuuta 2011

Sommaren är kort - eli turkanen, kun kesä taas meni vauhdilla!

On se mieletöntä. Vasta pari päivää sitten suunniteltiin kesän puuhia, ja nyt pitäisi alkaa raahailla puutarhakalustoja talvelta suojaan koivunlehtien kellastamalla pihalla.

Kyllä kai paljon tapahtuikin, mutta paljon jäi tekemättäkin. Yksi tekemättä jäänyt on ne niin monista aiheista kirjoiteltavat jutut tälle blogisivulle. Itseäni ja ehkä tänne osuvia lukijoitakin innostavia asioita on tapahtunut, mutta blogissa jakamisen on aika-/energiapula torpannut.

Kesä tuntuu olevan mobiilinetin antennikaupassa yllättäen vuoden vilkkainta aikaa. Hienoa tietysti, että yrityksessä tapahtuu ja kauppa käy, mutta ajan ja jaksamisen riittämättömyys kyllä kaikenkaikkiaan sävytti tätä(kin) kesää.

Tähän blogiin liittyen, Helsinki City Maraton ja Tukholman maraton on juostu, mutta eri tahoille luvattuja raportteja en ole saanut aikaiseksi. Tänne sopivia nikkarointeja ja niksejäkin on ollut mielessä samoin, kuin kesän reseptikokeilujakin.

Chilipuolella blogin lisäksi myös itse harrastelu on jäänyt pahasti vasemmman käden puuhaksi. Kasvihuone on pystytttämättä, chilit pääsivät ulos pannuhuoneesta vasta myöhään kesällä ja kärvistelevät nyt yhä taimiasteella ulkona kylmenevissä syysöissä.

Kummasti viimeisimmästä kirjoituksesta kuluvan ajan venyminen myös korottaa kirjoittelukynnystä. Pitkän tauon jälkeen miettii, että mikähän olisi riittävän iso juttu uudelleen aloitukseen, ja lopulta blogiin ei päädy mitään, ja kynnys yhä nousee. Vicious circle kerrassaan.

Tämä valitusveisu toimikoon uuden alun siemenenä ja verryttelynä, ja ehkäpä syksyn ja talven mittaan tänne alkaa taas tulla juttua lisääntyvässä määrin. Juoksukipinä ainakin on vain kasvanut, ja kun siihen liittyen on tullut paljon opiskeltua ja opittua, tekisi kovasti mieli jakaa opit muillekin aiheesta kiinostuneille. Blogin sijaan/lisäksi oma juoksuaiheinen sivustokin on käynyt mielessä.

Juoksuun liittyy läheisesti myös ravinto, ja kokeilut/kertomistarve urheilijan ravinnosta terveellisellä mutta herkullisella tavalla paineilee takaraivossa varsinaisten juoksuaiheiden lisäksi.

Tässä viikolla törmäsin Nokian 6150-vanhukseen, ja siitä seurasi lopulta myös nettiin ladattavia tiedostoja, joten tämä aihe saa avata Antun blogin syksyn uuden, uljaan nousun. Seuraavassa kirjoitelmassa siis...

0 kommenttia: